قسمتی از متن :
عنوان:
گزارش كار دوره كارآموزي
موسسه تحقيقات و آموزش كشاورزي
بخش تحقيقات خاك و آب
فهرست:
در دوره كارآموزي ،كارهاي انجام شده را مي توان به 4 گروه تقسيم كرد:
1-بازديد از طرح هاي تحقيقاتي و آشنايي با مراحل مختلف انجام يك طرح تحقيقاتي
2-تحقيقات كتابخانه اي در مورد مسائل مختلف
3-آشنايي با نرم افزارهاي مرتبط با مهندسي خاكشناسي و آمار
4-كار در آزمايشگاه
فهرست طرح هاي تحقيقاتي بازديد شده:
-بررسي هاي فيزيولوژيكي تحمل به خشكي در چغندر قند در ارتباط با P,K
-بررسي اثر منابع و مقادير پتاسيم بر خصوصيات كمي و كيفي پنبه در شرايط شور و غير شور
-اثر مصرف مواد آلي بر كميت و كيفيت محصول چغندر قند
-بررسي عملكرد گوجه فرنگي در سطوح مختلف N,Kاز طريق روش كود آبياري
تحقيقات كتابخانه اي انجام شده:
-بررسي اثرات ميزان محلول پاشي عناصر كلسيم و منگنز بر روي خواص كمي و كيفي دو رقم گوجهفرنگي
- تعيين معيارهاي كيفي ميوههاي صادراتي، افزايش عملكرد و ارتقاء كيفي آنها با مصرف بهينة كود و آب در كشور
- بررسي اثر مصرف فاضلاب تصفيه شده طي فرايند هوا دهي بر خصوصيات شيميايي خاك و تجمع عناصر كمياب سرب و كادميوم در گياهان آبياري شده با فاضلاب
-اثر محلول پاشي كلرور كلسيم بر روي درختان سيب
- بررسي اثرات كودهاي ازت وپتاسه بر عملكرد محصول گل زعفران
- تعيين تناسب اراضي گندم آبي و چغندرقند در منطقه چناران، استان خراسان
- تعيين نياز آبي گياه چغندرقند به روش لايسيمتري در مشهد
- ضرورت مصرف گوگرد در خاك هاي استان خراسان
-تحقيق در مورد اثر گوگرد در حاصلخيزي خاك و تغذيه گياه
-تهيه مقاله در مورد اثر گوگرد و ارسال براي چاپ در مجله زيتون
- بيوفسفات طلايي، كودي جديد در تغذيه نوين درختان ميوه
-همكاري در انجام طرح برآورد كود مورد نياز محصولات زراعي استان خراسان
-ترجمه متون تخصصي خاكشناسي
-آشنايي با روش تحقيق
كار در آزمايشگاه:
-آناليز گياه و خاك
-نمونه برداري نمونه گياه و نمونه خاك
آشنايي با نرم افزارهاي مرتبط با مهندسي خاكشناسي و آمار
-يادگيري نرم افزار Mstatc وSigmstat كه در مورد بررسي آماري نتايج حاصله از طرح هاي تحقيقاتي مي باشد.
-مدل جامع كامپيوتري توصيه كودهاي شيميايي و آلي در راستاي توليدات كشاورزي پايدار
شرح طرح هاي تحقيقاتي بازديد شده:
- بررسي هاي فيزيولوژيكي تحمل به خشكي در چغندر قند در ارتباط با P,K
چكيده و شرح كامل طرح و هدف از اجراي آن به پيوست ضميمه شده است.
-بررسي اثر منابع و مقادير پتاسيم بر خصوصيات كمي و كيفي پنبه در شرايط شور و غير شور
چكيده و شرح كامل طرح و هدف از اجراي آن به پيوست ضميمه شده است.
دانلود,کارآموزی,موسسه,تحقيقات,و,آموزش,كشاورزي,بخش,تحقيقات,خاك,و,آب,68,ص,دانلود
مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان
برچسب های مهم